Θερμαϊκός Θέρμης| Χαμένη ευκαιρία σταθεροποίησης ψηλά, 1-1 με Βύρωνα Καβάλας

 


Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη ο Θερμαϊκός Θέρμης, που “κόλλησε” σε ακόμα ένα ματς εντός, μένοντας στο 1-1 με τον Βύρωνα Καβάλας. 

Στην ομάδα του Κώστα Καζάνα κόστισαν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και οι πολλές απουσίες βασικών, όπως των Παπάζογλου, Αμαραντίδη, Μουτζούρη, Μπέσσα και Αναστασιάδη. 

Οι “πράσινοι” μάλιστα είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 3΄ είδε απευθείας κόκκινη για τους φιλοξενούμενους ο Ναουμίδης (τελευταίος παίκτης). 

Στο 21΄ ο Μηνάς Πτηνόπουλος πέτυχε το 0-1 για τους Καβαλιώτες του Μπάμπη Καζεπίδη, ενώ στο 80΄ ο Θερμαϊκός κέρδισε πέναλτι (σε χέρι αμυντικού), με τον Σάββα Αθανασιάδη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για το τελικό 1-1 και μετριάζοντας την απώλεια των γηπεδούχων. Παράπονα για τη διαιτησία του Μιχαηλίδη (Πέλλας) διατύπωσε μέσω social media ο Βύρωνας, ειδικά για το πέναλτι της ισοφάρισης.



Την Τετάρτη η ομάδα της Θέρμης παίζει εκτός έδρας με τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ ο Βύρωνας υποδέχεται τον φορμαρισμένο Καμπανιακό.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλλας, Τσιούχας, Κυριακίδης, Σαλιάρης, Τσιάτσιος, Βαβλιάκης, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Δεινόπαπας. Έπαιξαν και οι Πουρνάρας, Μπαλικτσής, Στοϊνοβιτς, Γαβαλίδης.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αθανασίου, Τσερπές, Καρύπογλου, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Ιβανίδης, Πτηνόπουλος, Γκατζολάρι, Γεωργακόπουλος, Παντελίδης, Λουκοβίτης. Έπαιξαν και οι Π. Δερμιτζάκης, Αντ. Δερμιτζάκης, Χατζόπουλος, Ηλιάδης.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική