Αγροτικός Αστέρας| Πρώτη νίκη-χρυσάφι, 2-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

 



Τρίποντο-ανάσα, το πρώτο στο πρωτάθλημα, που δίνει ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, πανηγύρισε ο Αγροτικός Αστέρας, με 2-0 στον Εύοσμο κόντρα στον πάντα ισχυρό και φιλόδοξο Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Κάτι φαίνεται πως... έμεινε και φέτος, το "μέταλλο" του περσινού πρωταθλητή, παρά τις ριζικές αλλαγές. 

Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα παίρνει... μπροστά, με κεφαλαιοποίηση των καλών εμφανίσεων που προηγήθηκαν (ισοπαλία στη Θέρμη, οριακή ήττα από τον Καμπανιακό), κερδίζοντας πόντους σε ψυχολογία και πίστη, καλύπτοντας σταδιακά το χαμένο έδαφος της καθυστερημένης προετοιμασίας, για ένα ολοκαίνουριο ρόστερ. 

Στο 11΄ ο Κωτσούλας με ωραίο σουτ από πλάγια, σε αντεπίθεση, έκανε το 1-0 για τους “πράσινους”, που έφτασαν στο 2-0 στο 78΄, με κεφαλιά του προωθημένου Γιώργου Καλλία (είχε μπει αλλαγή) στο πρώτο δοκάρι, μετά από κόρνερ. 

Οι “σταχυοφόροι” ελάχιστα κινδύνεψαν από τους Σερραίους, δείχνοντας καλά τακτικά τοποθετημένοι, ενώ σε 2-3 περιπτώσεις απείλησαν οι ίδιοι, κυρίως σε στημένες φάσεις, με βασικό εκφραστή τον Νιαζίφογλου. 

Η ομάδα των δυτικών συνοικιών την Τρίτη αναχωρεί για τον Έβρο, που την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Αλεξανδρούπολη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Αιχμαλωτίδης, Νιαζίφογλου, Θεοδωρίδης, Δ. Κουκουλέκης, Πέριτς, Κωτσούλας, Ζουλούμης, Ζήση. Έπαιξαν και οι Χατζηιωάννου, Βασίλας, Καλλίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Nομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Παπαδόπουλος, Γκούμας, Τζαμπέγια, Καραμπατάκης, Ελέζι, Γεωργιάδης, Καρατλίδης, Πέτρου. Έπαιξαν και οι Γκέκας, Κιουσεκτσίδης, Λιάρας, Σερβές και Μπόμπορας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική