Καμπανιακός| “Απόδραση” από Μηχανιώνα με Ιγνατίδη (0-1), κρατά σφιχτά το +4



Δύσκολη εκτός έδρας νίκη για τον Καμπανιακό, που “καλπάζει” προς τον τίτλο, με την 5η σερί νίκη και το +4 από τη δεύτερη θέση. 

Η ομάδα της Χαλάστρας, μετά τους Αγροτικό Αστέρα, Βύρωνα Καβάλας και Πανδραμαϊκό, κέρδισε ακόμα έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο μακριά από το “σπίτι” της, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. 

Το 0-1 για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη “υπέγραψε” ένας πρώην παίκτης των “ψαράδων”, ο περσινός πρώτος σκόρερ τους, Ηλίας Ιγνατίδης, στο 25΄ με σουτ μετά από ασίστ του Νίκου Καθάριου, για το 7ο φετινό γκολ του έμπειρου φορ (πρώτος σκόρερ στον όμιλο). 

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν και δοκάρι, στο 65΄ σε φάουλ του Παύλου Καθάριου. 

Γενικώς ήταν ένα “κλειστό” ματς, με λίγες φάσεις, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου να είναι ανταγωνιστική (είχε ξανά αρκετές απουσίες). 

Την Τετάρτη ο Ποσειδώνας αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, ενώ η ομάδα του Δήμου Δέλτα θα παίξει εντός με την Καβάλα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Κυριακίδης, Καλλίδης (70΄ Κανέλλης), Τραχανάς, Λαγόντζος, Δεληζάνος, Τεμερτζόγλου (46΄ Κωστίκος), Προύντσης, Ξανθόπουλος, Αλτιντζής (80΄ Ταουσάνης), Κύζιλης (46΄ Γκέσιος), Πάγιος (70΄ Ματθαίου).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Π. Καθάριος, Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Προσκυνητόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Ν. Καθάριος, Μάνιος. Έπαιξαν και οι Καράμπελας, Ρακαβίνας, Ξανθόπουλος.

φωτο αρχείου από Laskaris Tsoutsas


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική