Αγροτικός Αστέρας| Άβολη μοιρασιά με Βύρωνα Καβάλας (1-1)

 


Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά εντός, ο Αγροτικός Αστέρας προηγείται στο σκορ, αλλά δεν καταφέρνει να το “κρατήσει” και να φύγει νικητής. 

Μετά το 0-2 στην Αλεξανδρούπολη που έγινε 2-2 την Τετάρτη, χθες το 1-0 έγινε... 1-1 με τον Βύρωνα Καβάλας στο “Δ. Κοντικάκης”. 


 Το 1-0 για την ομάδα του Μάκη Δανδίκα έκανε με σουτ ο Νίκος Ζήση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 79΄ με σουτ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου. 

Νωρίτερα, στο 55΄, η ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη έχασε και πέναλτι με τον Γκατζολάρι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Κοτανίδη, με τον γκολκίπερ Φαρμάκη να λέει “όχι” στην εκτέλεση του έμπειρου χαφ του Βύρωνα από την άσπρη βούλα.



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Νιαζίφογλου, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Δ. Κουκουλέκης (61΄ Φρονιμόπουλος), Βασίλας (89΄ Νίκος), Ζουλούμης, Πέριτς (88΄ Καλλίας), Ζήση.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αθανασίου, Τσερπές, Καρύπογλου (87΄ Δεληγιαννίδης), Ναουμίδης, Τουμανίδης, Ιβανίδης, Γεωργακόπουλος (61΄ Σιδηρόπουλος), Γκατζολάρι, Πτηνόπουλος, Παντελίδης (61΄ Γρ. Παπαδόπουλος), Αντ. Δερμιτζάκης (61΄ Χατζόπουλος).



φωτο από erasitexnika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική