Χανιώτη| Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Σπύρος Καραχάλιος

 


Προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο προέκυψε για τη Χανιώτη, με τον Σπύρο Καραχάλιο να διαδέχεται τον Δημήτρη Κρυωνά, ο οποίος δε μπορούσε να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του μετά την προαγωγή του σε προπονητή τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Ο Καραχάλιος, που είναι Λαμιώτης στην καταγωγή, διατέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων σε Θερμαϊκό Θέρμης, ΑΟ Καρδίας (σε αυτές τις δυο έπαιξε και ως γκολκίπερ), Κ19 Άρη, ακαδημίες Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακαδημία “Shooters”.

Μάλιστα, στην ομάδα της Θέρμης συνεργάστηκε με το νυν τεχνικό δίδυμο των “τσακαλιών”, Βασίλη Μπούρκα και Τάσο Δούμα, ενώ ήδη ο Σπύρος Καραχάλιος έπιασε δουλειά στην ομάδα της Χαλκιδικής, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των πορτιέρο, Συλλέκτη, Παναγιωτίδη, Ντούρου και Τσακίρη.





Φωτο από ΑΟ Χανιώτης




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»