Δόξα Δράμας| “Κλείνει” Νίκο Σαμπανίδη

 



Ένα βήμα από την απόκτηση του Νίκου Σαμπανίδη δείχνει η Δόξα Δράμας, αφού προχώρησαν σημαντικά οι επαφές, αγγίζοντας τα όρια της προφορικής συμφωνίας, με το “φλερτ” να αποκαλύπτεται το Σάββατο (7/1) στην εκπομπή Primo Secondo” του City of Primo 106.1” (ακούστε ΕΔΩ, στο 1.56.10). 

Ο 24χρονος Ξανθιώτης στράικερ, ύψους 1.87, προορίζεται για αντικαταστάτης του Πιρές (συνεχίζει στη Ζάκυνθο), ενώ γνωρίζει καλά τα δεδομένα στους “Μαυραετούς”, αφού έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ 2 από το 2018 ως το 2021. 



Ο Σαμπανίδης, που φέτος έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου στο πρώτο μισό και απασχόλησε και άλλες ομάδες, θα παίξει πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική, έχοντας πολλές παραστάσεις στη Β΄ και με Καβάλα, Αιγάλεω (εκτός από τη Δόξα και τους Πόντιους), έχοντας πέρασμα και από την Ξάνθη.

Αυτό θα είναι το τρίτο απόκτημα, εκτός σοβαρού απροόπτου, για την ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη, μετά τους Ιωσηφίδη και Ανθουλάκη, ενώ το βάρος θα πέσει στην απόκτηση ενός ή δυο στόπερ (πολλές οι προτάσεις). 

Οι Δραμινοί, με φόρα από τις τέσσερις σερί νίκες, που τους έφεραν στην πρώτη τετράδα, θα επιδιώξουν να οδηγήσουν τον πρωτοπόρο Καμπανιακό την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, το Σάββατο εντός, με ατού τη “φόρμα” και την ψυχολογία, με αποκορύφωμα το διπλό στη Θέρμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική