Αγροτικός Αστέρας| Πρώτο διπλό ελπίδας στο Ορφάνι, με “οδηγούς” Ακριτίδη-Ζιαμπάρη (0-2)

 


Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας πανηγύρισε ο Αγροτικός Αστέρας, με 2-0 στην έδρα του ουραγού Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, μένοντας “ζωντανός” στη μάχη της σωτηρίας, έστω και αν ακόμα υστερεί βαθμολογικά. 

Οι “πράσινοι” μείωσαν την απόσταση στο “πλην 7”, αλλά ορισμένες ομάδες έχουν ματς λιγότερο, παίζοντας Κυριακή. Με υπηρεσιακούς “καπετάνιους” στον πάγκο τον γενικό αρχηγό Βαλέριο Ακριτίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Ζιαμπάρη (μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σίτσα), η ομάδα του Ευόσμου είχε πείσμα, ουσία και αποφασιστικότητα. 

Οι κόποι της χρονιάς ουσιαστικά διακυβεύονται εν πολλοίς στους δυο επόμενους “τελικούς” στο “Δ. Κοντικάκης”, την Τετάρτη με τον Πανθρακικό και την άλλη Κυριακή με τον Θερμαϊκό Θέρμης (πρεμιέρα β΄ γύρου), όπου αν έχει γίνει το “3Χ3” αλλάζει άρδην το σκηνικό. 

Οι “σταχυοφόροι”, που σύντομα αναμένεται να καταλήξουν στο νέο προπονητή τους, βρήκαν δίχτυα με δυο νέα αποκτήματα, τους Γιάννη Γαβαλίδη (24΄) και Μπλέντι Λεσάι (85΄ με μακρινό σουτ). 

Ο Λεσάι, που είχε και δοκάρι, είναι ο πρώτος σκόρερ του Αγροτικού Αστέρα με 4 γκολ (3 έχει ο Νίκος Ζήση). 

Οι “πράσινοι” είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Γ. Παπαδόπουλος, Πέλκας, Γεωργιάδης, Κόμνος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντουσάι, Αλεξόπουλος, Τσάτσος, Ηλιόπουλος, Καρακούτης, Μτσεντλισβίλι. Έπαιξαν και οι Αφεντουλίδης, Κέλο και Μπιλίγκμπασι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καζέλης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Φασουλάκος, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Παρασίδης, Πέριτς, Γαβαλίδης, Λεσάι, Ζήση. Έπαιξαν και οι Καγκελίδης, Τσολάκης, Βασίλας.

φωτο από Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου


Σχόλια

  1. Η παραμονή είναι αδύνατη .Δυστυχώς Μπαλτακος και Αυγενακης μαζί με την καλοπροαίρετη πίστη σε αυτούς , κατέστρεψαν τον σύλλογο.Μπραβο στην Κοζάνη που κατάλαβε από την αρχή με ποιους είχε να κάνει και δεν πίστεψε τίποτε από τους συγκεκριμένους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική