Πιερικός| Ανέλαβε ο Καμπερίδης – Γυρνά και ο Κωτσιόπουλος – Στο τιμ και ο Μπατσαράς





Νέα εποχή στον πάγκο του Πιερικού, με τον Γιώργο Καμπερίδη να γυρνά όπως αναμενόταν μετά από πέντε χρόνια, για την πέμπτη θητεία του. 

Τον έμπειρο Κατερινιώτη τεχνικό, που διαδέχεται τον παραιτηθέντα Λεωνίδα Μπίλη, θα πλαισιώσουν οι Σάκης Κωτσιόπουλος (γενικός αρχηγός) και Μανώλης Μπατσαράς (βοηθός προπονητή), ενώ στο τιμ παραμένουν οι Πεϊδης (γενικός διευθυντής), Ιωακειμίδης (έφορος ποδοσφαίρου) και Ταταρίδης (προπονητής τερματοφυλάκων).

 Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “μελανόλευκων”, για την “πρώτη” του Καμπερίδη (παρουσιάστηκε στα αποδυτήρια από τον πρόεδρο Βασίλη Καπετανάκη), που θα κάνει ντεμπούτο στη Χαλκιδική κόντρα στη Χανιώτη:

Nέος προπονητής ο Γιώργος Καμπερίδης

Παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα απο τον πρόεδρο κ. Βασίλη Καπετανάκη, ο νέος τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Καμπερίδης. Μαζί του οι συνεργάτες του, Σάκης Κωτσιόπουλος και Μανόλης Μπατσαράς.

Ο νέος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε παίκτες, προπονητές και προσωπικό για τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα αγωνιστικά, θέλοντας να προετοιμάσει όλους για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο και έθεσε ώς πρωταρχικό στόχο την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.



Ο Μανόλης Μπατσαράς αναλαμβάνει βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καμπερίδη όπως και ο Σάββας Ταταρίδης που παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων, ο Σάκης Κωτσιόπουλος γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος, ο Μπάμπης Πεΐδης παραμένει γενικός διευθυντής και εκπρόσωπος ποδοσφαιρικού τμήματος όπως και ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου αποτελεί και ο Σταύρος Ζουγκουρίδης που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Το νέο σχήμα έχει πιάσει ήδη δουλειά η οποία θα συνεχιστεί απο αύριο και με τις καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Ά ΔΑΚ”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική