Θερμαϊκός Θέρμης| Νίκη ελπίδας με Μέγα Αλέξανδρο, λύτρωση στο 89΄ με Τσιάτσιο (1-0)





Ζωντανός” στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Θερμαϊκός Θέρμης, που “λύγισε” δύσκολα με 1-0 στο φινάλε την αντίσταση του αξιόμαχου και ήδη υποβιβασμένου (από καιρό ουραγός) Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου. 

Τη διαφορά για την ομάδα του Γιώργου Κούτση έκανε το γκολ του Τσιάτσιου, στο 89΄, λυτρώνοντας τους “πράσινους”, με το νεαρό δεξιό μπακ να φτάνει τα 4 γκολ φέτος (είχε σκοράρει και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου). 

Νωρίτερα, ακυρώθηκε στο 57΄ ως οφσάιντ γκολ του Μπρούνο Κέλο για τους Καβαλιώτες, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη (πάντως το διαιτητικό σφύριγμα προηγήθηκε του εύστοχου "τελειώματος"). 

Η ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης είναι στο “μείον 1” από τις θέσεις παραμονής, ενώ στους τρεις εναπομείναντες “τελικούς” θα συναντήσει Πανθρακικό (εκτός), Απόλλωνα Παραλιμνίου (εκτός) και Καμπανιακό (εντός).

Σύνθεση Θερμαϊκού Θέρμης: Σαββίδης, Τσιάτσιος, Στοϊνοβιτς, Μουτζούρης, Τσιούχας, Αναστασιάδης, Παπαστεριανός, Βαβλιάκης, Κουρέλλας, Λάλκοβιτς, Παπάζογλου. Έπαιξαν και οι Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος και Δεινόπαπας.

φωτο από erasitexnika.gr-Σωτήρης Καρασαρίδης





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική