Καστοριά| Συνεχίζει και ο Πέτρος Σβίρος

 



Ακόμα μια ανανέωση ανακοίνωσε η Καστοριά, μετά τους Γκέγκα, Πάλλα και Τσελεπή (και τη μεταγραφή Τσάνι). 

Ο λόγος για τον Φλωρινιώτη δεξιό μπακ, Πέτρο Σβίρο, που πέρυσι στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του και φέτος ευελπιστεί να επιστρέψει δυναμικά στη δράση, με ενεργό ρόλο και χωρίς άλλες ατυχίες. 

Αναλυτικά η ενημέρωση των “γουναράδων”:

Ο Πέτρος Σβίρος παρέμεινε στην Καστοριά.

Ο Πέτρος Σβίρος παρέμεινε στην Καστοριά. Ο Φλωρινιώτης αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης της ομάδας και θα συνεχίζει να ανήκει στην Ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς και την νέα χρονιά.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε στο “άψε-σβήσε”, αφού ο ποδοσφαιριστής εκτίμησε την συμπαράσταση που είχε από την ομάδα, στην περιπέτεια του με τον τραυματισμό του, την περυσινή χρονιά.

Ο Πέτρος Σβίρος, που έχει γεννηθεί στην Φλώρινα, στις 18/10/1997, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας κι έχει ύψος 1.75 m και βάρος 67 Kgr.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Πέτρου Σβίρου, έχει ως εξής:

2006-2014: Δικέφαλος Αετός Αγ. Παρασκευής Φλώρινας

2014-2015: Θύελλα Φιλώτα (Γ΄ Εθνική)

2015-2016 ΠΑΣ Φλώρινα

2016-2017: Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα

2017-2018: Α.Ε.Π. Κοζάνης (Γ΄ Εθνική)

2018-2019: Μακεδονικός Σιάτιστας (α΄ εξάμηνο) – Γ΄ Εθνική – Μακεδονικός Φούφα (β΄ εξάμηνο) – Γ΄ Εθνική

2019-2020: Α.Ε.Π. Κοζάνης (Γ΄ Εθνική) – Πρωταθλήτρια ομάδα

2020-2021: Φ. Σ. Κοζάνη

2021-2022: Φ.Σ. Κοζάνη (α΄ εξάμηνο) – Καστοριά (β΄ εξάμηνο)

2022-2023: Καστοριά

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Πέτρος Σβίρος, είπε τα εξής:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησα με την Καστοριά και που ανήκω στην ποδοσφαιρική οικογένεια της. Μια οικογένεια στην πράξη κι όχι στα λόγια, αφού η στήριξη της στον περυσινό μου τραυματισμό ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Επιστρέφω τη νέα χρονιά πιο δυνατός για να βοηθήσω κι εγώ από την μεριά μου την Καστοριά, με όλες μου τις δυνάμεις έτσι, ώστε να πετύχει τους στόχους της την νέα χρονιά”.

Πέτρο Σβίρο, καλή συνέχεια στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»