“Κατηφορίζουν” στον Παναιγιάλειο οι Κατερινιώτες, Μάνος Κραγιόπουλος & Θάνος Φωκαϊδης

 



Ακόμα δυο Βορειοελλαδίτες παίκτες “έκλεισε” ο Παναιγιάλειος. 

Ο λόγος για τους Κατερινιώτες, Μάνο Κραγιόπουλο (μεσοεπιθετικός, πέρυσι Ηρακλή και Μακεδονικό, παλιά Πιερικό, Πλατανιά, Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης) και Θάνο Φωκαϊδη (χαφ, πέρυσι στον Απόλλωνα Πόντου, παλιά στον Πιερικό). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Αιγιώτες:

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα με τη μελανόλευκη φανέλα θα αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Κραγιόπουλος (γεννήθηκε στις 29/5/1998) που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου αλλά και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πιερικό, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Ηρακλής και Μακεδονικό.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Αιγιώτικης ομάδας είναι ο Αθανάσιος Φωκαΐδης (γεννήθηκε στις 27/4/1999) που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ο 24χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του Πιερικού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καρβίνα Β (Γ΄ Εθνική Τσεχίας), Κομάρνο (Β΄ Εθνική Σλοβενίας), Φρίντεκ-Μιστέκ (Γ΄ Εθνική Τσεχίας), Πιερικού, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Απόλλων Πόντου.

Καλωσορίζουμε τον Μανώλη και τον Θανάση στη μεγάλη «μελανόλευκη» οικογένεια και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Παναιγιάλειο”.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική