Ηρακλής| Επίσκεψη σε σχολείο της Αγίας Τριάδας - Βρήκε τη... δασκάλα του ο Κούστα!

 



Για την επίσκεψη σε Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Τριάδας, για αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, με τον Κριστιάν Κούστα να συναντά μια παλιά δασκάλα του (νυν διευθύντρια), ενημέρωσε ο Ηρακλής. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “κυανόλευκων”, συνοδεία φωτογραφικού υλικού:

Παίκτες της ομάδας επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας!

Στο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Τριάδας βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μας, έπειτα από πρόσκληση που έστειλε η Διευθύντρια του Σχολείου στον Κριστιάν Κούστα, τον οποίο είχε μαθητή πριν αρκετά χρόνια! Όπως ήταν φυσικό, ο επιθετικός της ομάδας μας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και μαζί με τους Σίλβα, Γκμπενιόν, Στοΐσεβιτς, Γκάγιτς και Τόρες, έδωσαν το “παρών” στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας, όπου έγιναν δεκτοί με χαρά, χειροκροτήματα και ενθουσιασμό από τους μικρούς μαθητές.

Τα παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν φωτογραφίες με τους 6 ποδοσφαιριστές, ενώ τους ρωτούσαν τα νέα της ομάδας και τους ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι παίκτες μας δεν πήγαν επίσκεψη με άδεια χέρια, αλλά κέρασαν δασκάλους και μαθητές γλυκά και κουλουράκια με το λογότυπο του ΗΡΑΚΛΗ, ενώ ο Κριστιάν Κούστα δώρισε στην παλιά δασκάλα του μία φανέλα της ομάδας!

Οι μικροί μαθητές από την πλευρά τους, χάρισαν στους 6 ποδοσφαιριστές, όμορφες ζωγραφιές κι εκείνοι τους υπέγραψαν αυτόγραφα. Σίγουρα, αυτή η επίσκεψη θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική