Αναγέννηση Καρδίτσας| Απέκτησε Γιόσιπ Τομάσεβιτς και Φερνάντο Κονίλιο




Διπλή ενίσχυση για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έντυσε καταρχάς στα κιτρινόμαυρα τον 32χρονο Αργεντινό στράικερ, Φερνάντο Κονίλιο, που έπαιζε στην πατρίδα του και σε Κολομβία, Χιλή και Εκουαδόρ. 

Επίσης, στους Θεσσαλούς εντάχθηκε ο 29χρονος Κροάτης στόπερ, Γιόσιπ Τομάσεβιτς, με πέρασμα από τον Ατρόμητο, όπως και τη Βουλγαρία. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΑΣΑ:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Fernando Coniglio. O Fernando γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1991 στην περιοχή Laborde της Αργεντινής και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την U-19 της Rosario Central, για να υπογράψει στη συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, κατακτώντας την άνοδο στη Primera Nacional . Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Sarmiento Junin και CA Unión, για να μεταγραφεί έπειτα στην Chacarita Juniors. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Olimpo, η οποία τον απέκτησε έναντι 100.000 ευρώ. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Huracán, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη συνέχεια μετακόμισε ως δανεικός στη Lanús, η οποία δαπάνησε 150.000 ευρώ ως ενοίκιο. Το 2019 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ισπανικής CD Tenerife, η οποία αγωνιζόταν στη La Liga 2, για να επιστρέψει εκ νέου στην Huracán. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Curicó Unido και San Luis της Χιλής, στην Independiente Santa Fe της Κολομβίας, στην Delfín SC του Εκουαδόρ, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της CSD Tristan Suarez της Αργεντινής. Παράλληλα μετρά τρεις συμμετοχές με την U-22 της Εθνικής Αργεντινής στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Fernando καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Josip Tomasevic. Ο Josip γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων της Hajduk, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην RNK Split. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην NK Imotski. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε NK Dugopolje και Cibalia. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε εκτός Κροατίας, όταν μετακόμισε στη Βουλγαρία για τη Lokomotiv Plovdiv. Στη χώρα μας ήρθε για λογαριασμό του Ατρομήτου, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην Lokomotiv Plovdiv, με την οποία συνολικά κατέκτησε δύο κύπελλα Βουλγαρίας και ένα Super cup. Να σημειωθεί πως μετρά και 15 συμμετοχές με την U-19 της Εθνικής Κροατίας.

Josip καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική