Αναγέννηση Επανομής| Γεμίζει το... σακούλι, πολύτιμο 0-0 με Χανιώτη στην Ορμύλια (vid)

 


'Ασφαιρη” για δεύτερο σερί ματς στην Ορμύλια έμεινε η Χανιώτη, που μετά το 0-0 με τον Άρη Αβάτου (ενδιάμεσα το άνετο 1-4 με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου) δε μπόρεσε να διασπάσει και την άμυνα της Αναγέννησης Επανομής, μένοντας ξανά στο 0-0. 

Η ομάδα του Γιάννη Μπαλασά μάλιστα μπορούσε να φύγει και με το διπλό, έχοντας δοκάρι στο 89΄ με τον Ταουσιάνη. 

Οι Επανομίτες δείχνουν οτι έχουν τρόπο να φεύγουν αλώβητοι εκτός έδρας, μαζεύοντας 6 από τους 9 πόντους τους (μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε πέντε εξόδους, ενώ εντός έχουν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε έξι αγώνες). 

Την επόμενη αγωνιστική τα “τσακάλια” δίνουν ντέρμπι Χαλκιδικής με τον Αετό στη Βαρβάρα, ενώ η Αναγέννηση υποδέχεται τον Ορέστη Ορεστιάδας, με στόχο τον πρώτο φετινό “άσο”.

ΧΑΝΙΩΤΗ: Γκάρας, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Πάγιος, Αναγνώστης, Καραγιάννης, Τουλής, Κουτσικοβαγγέλης, Φουέντες, Τοπούζης, Θεοδωρίδης. Έπαιξαν και οι Αθανασιάδης, Πότσι και Αλωπούδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Συμιγδαλάς, Γκαμάνης, Τσιοπανίδης, Μαντζανάς, Κιλιντάρης, Χαραλαμπίδης, Κ. Μπαλασάς, Μπόικα, Ζορπίδης. Έπαιξαν και οι Τσακιρίδης, Ταουσάνης, Πολίσι, Μεταξάς και Ματθαίου.


Φωτ. Aρχείου από erasitexnika.gr


Δείτε το βίντεο με τα highlights από το AO Haniotis Tv


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική