Ποσειδώνας Μηχανιώνας| “Ψάρεψε” ξανά τρίποντο με λυτρωτή Τσιπούρα, 1-0 τον Θερμαϊκό Θέρμης στο ντέρμπι (vid)

 


Νίκη... εξιλέωσης για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, που αντέδρασε θετικά μετά την ήττα στη Βέροια και τρεις σερί απώλειες (έχασε νωρίτερα και από Νέστο Χρυσούπολης και Καβάλα), κερδίζοντας 1-0 τον Θερμαϊκό Θέρμης στο εντός έδρας γειτονικό ντέρμπι. 

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου “ρέφαρε” και γύρισε στα τρίποντα, ενώ πλέον είναι στην 8η θέση, σε ισοβαθμία με τη Νίκη Ευκαρπίας. 

Τη διαφορά για τους “ψαράδες” έκανε ο Δημήτρης Τσιπούρας, που ήρθε από τον πάγκο και στο 79΄ πέτυχε με κεφαλιά το νικητήριο γκολ, σε σέντρα του Τσαπακίδη. 

Ο Ποσειδώνας είχε και διπλό οριζόντιο δοκάρι στο 20΄, σε προσπάθεια του Γιάννη Νικολαϊδη. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Μηχανιώνας παίζει εκτός έδρας με τον Άρη Αβάτου και οι “πράσινοι” του Γιώργου Κούτση (ισόβαθμοι στην τριάδα με Απόλλωνα Παραλιμνίου και Ορέστη Ορεστιάδας) εντός με τη Δόξα Δράμας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Τεντζέρης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Καλλίδης, Λαγόντζος, Τεμερτζόγλου, Σαλιάρης, Κωστίκος, Μαρμαρίδης, Τσαπακίδης, Κύζιλης. Έπαιξαν και οι Τσιπούρας, Κανέλλης, Πάγκος και Κάκκο.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός, Γεωργιάδης, Αναστασιάδης, Βαβλιάκης, Κουρέλλας, Πουρναράς, Φούσκας, Γκαργκαλατζίδης. Έπαιξαν και οι Κολέτσι, Γαβαλίδης, Μ. Λουφάκης και Ασήμογλου.


Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ORASI TV



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική