Νίκη Ευκαρπίας| Νίκη-εξάποντο στην Επανομή, 1-0 την Αναγέννηση με Ξανθόπουλο




Διπλό αναρρίχησης και διπλής αξίας για τη Νίκη Ευκαρπίας, με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Αναγέννηση Επανομής, ένα βασικό ανταγωνιστή για τον ίδιο στόχο. 

Το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη χάρισε με γκολ-πέναλτι στο 27΄ ο πρώτος σκόρερ της, ο Χρήστος Ξανθόπουλος, ενώ την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μιχάλης Μποζίδης. 

H ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης ξέφυγε στο +3 από τους Επανομίτες και είναι στην 11η θέση (στο τέλος οδηγεί σε μπαράζ με τον 11ο του 2ου ομίλου), στο “μείον 2” από τη δεκάδα εξασφάλισης.

 Για τους “κυανόλευκους” έπαιξε πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα ο Νίκος Πανυτσίδης, με τον έμπειρο φορ να “κοντράρει” την πρώην ομάδα του. 

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Ευκαρπίας υποδέχεται τον Αετό Βαρβάρας, ενώ η Αναγέννηση παίζει εκτός με τη Χανιώτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Συμιγδαλάς, Γκαμάνης, Τσιοπανίδης, Μαντζανάς, Ματθαίου, Πολίσι, Β. Μπαλασάς, Ζορπίδης, Μπόικα. Έπαιξαν και οι Κ. Μπαλασάς, Ταουσάνης, Κιλιντάρης, Τσακιρίδης, Χαραλαμπίδης.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Θεοδωρίδης, Καραγιαννίδης, Ιβανίδης, Γουνόπουλος, Μάρτος, Μποζίδης, Ξανθόπουλος, Πανυτσίδης. Έπαιξαν και οι Ιγνατίου, Σουλίδης και Μπαλαμπανίδης.

φωτ. αρχείου από erasitexnika.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική