Νίκη Ευκαρπίας| Εκκωφαντικό “ξέσπασμα” με 7-0 επί του Αετού Βαρβάρας, 4 γκολ ο “υπερηχητικός” Μποζίδης (vid)




Από... άλλο πλανήτη η Νίκη Ευκαρπίας, κέρδισε με το ευρύ και άνετο 7-0 τον Αετό Βαρβάρας, μετά από “διαστημική” εμφάνιση, για τη νίκη της... ιστορίας της, βάσει έκτασης σκορ σε εθνικό επίπεδο. 

Όλα... έβγαιναν επιθετικά στην ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη, που είχε υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας και παραγωγικότητας, σε αντιδιαστολή με τους Χαλκιδικιώτες που ήταν σε πολύ κακή μέρα και το πλήρωσαν, με “τιμωρία” ουσιαστικά σχεδόν σε κάθε λάθος τους. 

Έτσι, η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε οτι είναι σε ανοδική τροχιά, βάζοντας βάσεις για τη νίκη από το πρώτο μέρος, με το σκορ στο 2-0 (και... εκθαμβωτικό δεύτερο, με 5 ακόμα τέρματα) και έχοντας πρώτο “βιολί” τον Μιχάλη Μποζίδη. 

Ο επιθετικός των “κυανόλευκων” πέτυχε 4 (!) γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με 5 συνολικά, μαζί με τον Χρήστο Ξανθόπουλο. 

Ο Μποζίδης “χτύπησε” στο 32΄, το 35΄, το 52΄ και το 78΄. Από μια φορά βρήκαν δίχτυα οι Δαυίδ Ιβανίδης (58΄), Χρήστος Ξανθόπουλος (63΄) και Νίκος Πανυτσίδης (90΄). 

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Ευκαρπίας παίζει στην έδρα του Άρη Πετεινού, ενώ η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη υποδέχεται τη Χανιώτη, στο ντέρμπι της Χαλκιδικής.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ιβανίδης, Γουνόπουλος, Μάρτος, Μποζίδης, Ξανθόπουλος, Πανυτσίδης. Έπαιξαν και οι Ιγνατίου, Σουλίδης, Παπαδόπουλος, Μπαλαμπανίδης, Ζαλίδας.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Πασχάλης, Παπαγεωργίου, Βούρτης, Τσιότρας, Σαούλης, Πολυζωίδης, Δ. Αν. Κωτάκης, Βλαχάκης, Δ. Κ. Κωτάκης, Μαραγκός, Κεχαγιάς. Έπαιξαν και οι Δ. Μιχαηλίδης, Γ. Μιχαηλίδης, Μπόμπορας, Παπαδημητρίου και Γκούτσιος.


Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα από το erasitexnika.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική