Θερμαϊκός Θέρμης| Ψηλά στη λίστα ο Εμιλιάνο Χαλιλάι

 


Σε επαφές με τον Εμιλιάνο Χαλιλάι, για τη διαδοχή του Γιώργου Κούτση στην τεχνική ηγεσία, δείχνει ο Θερμαϊκός Θέρμης σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor και αναμένονται εξελίξεις, πιθανότατα θετικές.

Ο 32χρονος ανερχόμενος τεχνικός επέδειξε σπουδαία δουλειά την τελευταία τριετία στον Ιωνικό Διαβατών ως πρώτος κόουτς (είχε παίκτη και τον φορ των “πράσινων”, Αρμάντο Κολέτσι, βοηθώντας τον καταλυτικά), με κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΜ πρόπερσι, πορείες πρωταθλητισμού στην Α1, ανάδειξη νεαρών παικτών, αλλά και καλή πορεία πέρυσι στο Κύπελλο Ελλάδος. 

Ο Χαλιλάι έχει δουλέψει και στις ακαδημίες του Ιωνικού Διαβατών, ενώ είναι παλαίμαχος παίκτης των Αναγέννησης Γιαννιτσών (Β΄ Εθνική), Μακεδονικού, ΠΑΟ Κουφαλίων, Αετού Σκύδρας και Νίκης Πολυγύρου (και άλλων από ΕΠΣΜ και Χαλκιδική). 

Φέτος ο Εμιλιάνο Χαλιλάι πήρε... γεύση από Σούπερ Λιγκ 2, στο τεχνικό τιμ του Καμπανιακού ως συνεργάτης του Ηλία Σαπάνη, ενώ ήταν πρώτος κόουτς υπηρεσιακά σε ένα ματς, με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη (μετά παραιτήθηκε ο ίδιος, μέσα στο Νοέμβρη).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική