ΕΠΣ Χαλκιδικής| Κοντά σε διπλό “μπαμ” τα Μουδανιά με Κώστα Βασιλείου & Στέφανο Σπάσιτς

 




Μια ανάσα από διπλό “χτύπημα” πρώτης γραμμής δείχνει ο ΠΟ Μουδανιών, πρωτοπόρος στην Α1 Χαλκιδικής, με φόντο τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, αφού ήδη “έχτισε” διαφορά της τάξης του +10 από τους διώκτες του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, τα κυανόλευκα της ομάδας του λιμανιού προβάρουν οι Κώστας Βασιλείου και Στέφανος Σπάσιτς, δυο παίκτες με πολλά “παράσημα” σε Β΄ και Γ΄ Εθνική και άμεσα αναμένονται οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου. 

Ο πρώτος είναι 31χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ύψους 1.92, που φέτος έπαιξε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και παλιότερα σε Εθνικό, Αχαρναϊκό, Μακεδονικό, Προοδευτική, Ασπρόπυργο, ΑΟ Υπάτου, Οδυσσέα Κορδελιού, Χανιά, Αστέρα Μαγούλας, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Σμύρνης, Σπάρτη και Αστέρα Βάρης. 

Ο Σπάσιτς είναι 36χρονος παλιός γνώριμος του ΠΟΜ, με τον έμπειρο μέσο να γυρνά στα Μουδανιά ακριβώς μετά από μια δεκαετία, έχοντας μάλιστα άνοδο το 2012-2013, στη Γ΄ Εθνική μέσω μπαράζ, σενάριο που θέλει να... επαναλάβει. 

Ο έμπειρος Σερβοέλληνας χαφ έπαιζε φέτος στον Άγιο Νικόλαο, πέρυσι στη Δόξα Καλυβών και παλιότερα μεταξύ άλλων σε Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Πιερικό, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Τρίγλια, Απόλλωνα Αρναίας, Καλλικράτεια, Νίκη Πολυγύρου, Επισκοπή Ρεθύμνου, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Φοίνικα Νικήτης και Αστέρα Βλαχιώτη.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική