ΕΠΣ Πέλλας| Ετοιμάζει δυνατό "χτύπημα" με Στάθη Καράμπελα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

 


Μεταγραφή πρώτης γραμμής ετοιμάζει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, που ντύνει στα κοκκινόμαυρα τον Στάθη Καράμπελα, στην προσπάθεια να κόψει πρώτος το νήμα στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας και μετά να ανέβει στη Γ΄ Εθνική, σε περίπτωση που πετύχει τον πρώτο στόχο, παίζοντας εν συνεχεία στα περιφερειακά μπαράζ πρωταθλητών. 

Ο 23χρονος Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός, που καλύπτει αρκετές θέσεις, έχει πολλές παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ συνδυάζει το ποδόσφαιρο με άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Μέχρι πρότινος έπαιζε στον ΑΣ Γιαννιτσά, ενώ ήδη άρχισε προπονήσεις με τον “πρίγκιπα του κάμπου”. 

Παλιότερα, ο Καράμπελας αγωνίστηκε σε Βέροια, Εδεσσαϊκό, Αλμωπό Αριδαίας (Σούπερ Λιγκ 2, πρόπερσι), Αιγινιακό (επίσης Β΄ Εθνική), Σαντορίνη, Κ19 Άρη, Εθνικό Γιαννιτσών και στις ακαδημίες της ΑΕΚ.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»