ΑΕ Ευόσμου| Δυο ανακοινώσεις μετά την απώλεια της ανόδου




Μετά τη δεύτερη απόρριψη της ένστασης για το κύρος του αγώνα με τον Φοίνικα Πολίχνης (αρχικά από την ΕΠΣΜ, ακολούθως από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ), η ΑΕ Ευόσμου τερματίζει τρίτη στην Α1 ΕΠΣΜ, χάνοντας το εισιτήριο της ανόδου από τον ΠΑΟ Κουφαλίων (παρέμεινε δεύτερος βαθμολογικά και ακολουθεί τον πρωταθλητή Εθνικό Σοχού στη Γ΄ Εθνική). 

Η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης εξέδωσε δυο ανακοινώσεις, συνοδεία φωτογραφίας με το δελτίο του Τσέτσου («πέτρα του σκανδάλου» στην εκκρεμοδικία αυτή του διαστήματος).

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση:

«Είμαστε από τις ομάδες που δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε συστηματικά με τα δρώμενα της ​ΕΠΣΜ​ , σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της ΕΠΣΜ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος , αλλά και της Διαιτησίας ως​̈ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ̈​ των εκάστοτε αναμετρήσεων , και ασφαλώς αναγνωρίζουμε ως ένα βαθμό την συμβολή και των δύο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας .
Μπορούμε να κατανοήσουμε μέχρι τώρα τυχόν λάθη από πλευράς ​ΕΠΣΜ​ ​( ουδείς αλάνθαστος )​ , και φυσικά και λάθη Διαιτητών , και αυτό γιατί είμαστε υπέρμαχοι της φράσης ……​και αυτοί άνθρωποι είναι και σφάλματα κάνουνε .
Παράλληλα όμως είχαμε την άποψη οτι εαν διαμαρτυρόμαστε σε κάθε αδικία που έχουμε μπροστά μας , δεν συμβάλουμε στην βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου .
Ετσι σκεπτόμαστε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ​.
Ολοι εμείς που ξοδεύουμε χρόνο από την προσωπική μας ζωή​ ( είναι​ ​επιλογή μας )​ , και χρήματα απο την τσέπη μας καθημερινά για να υπηρετήσουμε αυτό που ονομάζεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .
Και έρχεστε όλοι εσείς οι οποίοι λέτε ,από την πλευρά σας , οτι και εσείς υπηρετείτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , να εφαρμόσετε άγραφους νόμους και κανονισμούς , βγάζοντας αποφάσεις οι οποίες να είστε σίγουροι ότι θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία της ​ΕΠΣΜ​.
Σήμερα με την απόφαση που βγάλατε δικάσατε ολο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οχι μόνο την ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ​ , βάζοντας απέναντι όλους αυτούς οι οποίοι ασχολούνται με αυτό .
Δώσατε ολο αυτό τον καιρό το δικαίωμα​ (με την ανικανότητα που σας διακρίνει ) ​, σε προπονητές και παράγοντες​ ​να ̈ παπαγαλίζουν ̈. καθημερινά , αναλαμβάνοντας τον ρόλο εν ενεργεία Δικαστών και να βγάζουν αποφάσεις στα μέτρα τους και στα μέτρα σας , νομίζοντας έτσι οτι δεν θα διασυρθεί ολο το σώμα της ​ΕΠΣΜ​ , για το τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το πρόβλημα της ένστασης της ομάδας μας .
Ετσι διασφαλίσατε και νομίσατε οτι όλοι αυτοί από αύριο θα είναι μαζί σας . Οχι κύριε πρόεδρε και κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ , και αυτό γιατί ουδέποτε ήτανε μαζί σας .
Μόνο που αυτοί θα έχουν στην παρέα τους και όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .
Εχετε καταλαβει οτι με τέτοιες αποφάσεις η έξοδό σας από την έδρα του προέδρου είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη .
Εκτός και αν έχετε αποφασίσει πρό καιρού και δεν είναι προβληματισμός μετα τον εξευτελισμό της ανίκανης παρέας της ​ΕΠΣΜ​ του να εφαρμόσει νόμους και κανονισμούς .
Οι αποφάσεις τις οποίες έχετε πάρει για μαζικές ανόδους γνωρίζουμε ότι έγιναν με γνώμονα την εξασφάλιση της προεδρίας και των μελών της στις επόμενες εκλογές .
Επαινήσατε την στάση την οποία τηρήσαμε καθόλη την διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης και της έφεσης .
Και αυτό είμαστε σιγουροι πως το έχετε εκλάβει σαν αδυναμία .
Οχι κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ .
Θα πρέπει να γνωρίζεται πως ήτανε μια στάση σοβαρής Διοίκησης με οργάνωση και προγραμματισμό , που σε καμία περίπτωση δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μας για να τακτοποιήσουμε τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες απέναντι σε εσάς .
Και γνώση των πραγμάτων έχουμε αλλά πολύ περισσότερο και λόγο.
Ξέραμε και ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε όλα αυτά τα χρόνια . Δεν σας ζητήσαμε να μεροληπτήσει η ​ΕΠΣΜ​υπέρ της ομάδας μας στην περίπτωση της ένστασης , όταν πρόκειται για παραποίηση στοιχείων κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή .
Ζητήσαμε να αποφασίσετε για τα αυτονόητα και την εφαρμογή των κανονισμών και τίποτα περισσότερο .
Η ανικανότητα ομως που σας διακρίνει για άλλη μια φορά σάς οδήγησε στο να μην πάρετε θέση . Εκτός και αν δεν γνωρίζετε τους κανονισμούς .
Δεν καταλάβατε και ούτε πρόκειται να καταλάβετε ποτέ , ότι γράψατε στα ​̈ παλιά σας τα παπουτσια ̈ ​τον Διαιτητή του αγώνα , ο οποίος εντόπισε την παραποιημένη κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή , και μάλιστα εστάλη φωτο πριν την έναρξη του αγώνα , και αναφέρθηκε και στο φύλο αγώνος στην λήξη . Σας θυμίζω οτι και το 2016 η απόφαση την οποία πήρατε για την ομάδα μας ήταν πέρα για πέρα άδικη .
Και τότε έλειπε από τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας ​η ̈ συγκεντρωτική κατάσταση υγείας ̈​ και όμως η ομάδα μας τιμωρήθηκε με κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ του Ανατολικού , και -2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα .
Τότε όμως κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ υπήρχε αντίγραφο της συγκεντρωτικης κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών στα γραφεία σας​ ( και είχατε ενημερωθεί τηλεφωνικώς )​ , και όμως το αγνοήσατε συστηματικά και εσκεμμένα θα έλεγα , και αποφασίσατε .
Τώρα που δεν υπάρχουν αντίγραφα καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών στα γραφεία σας​ ( λέτε ότι είναι προσωπικά δεδομένα ​) , δεν είναι εσκεμμένη η απόφαση σας του να μην λάβετε υπόψη την παραποίηση ?.
Εμείς θα είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι θα παραποιήσουμε τις κάρτες υγείας , για την αγωνιστική περίοδο 2020 / 2021, χωρίς να επισκεφθούμε γιατρό για την έκδοση νέας , η οποία απαιτεί και έξοδα .
Με μόνη διαφορά όμως ότι θα σας ζητήσουμε επι τόπου επίσημο έγγραφο της ΕΠΣΜ​ , το οποιο να πιστοποιεί οτι οι κάρτες είναι καθόλα νόμιμες και σε ισχύ για την νέα αγωνιστική περίοδο .
Αυτο παροτρύνουμε να κάνουν και όλα τα υπόλοιπα σωματεία .
Σας δίνουμε όλους εσάς μια συμβουλή.
Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας .
Δηλώνουμε προς κάθε πλευρά οτι ως Διοίκηση θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας απο ολους εσας που δεν σέβονται την ιστορία μας , αλλά κυρίως δεν σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας .
Δεν σας κρύβουμε οτι το ​Δ/Σ​ της ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟ​Υ κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ,τιμώντας την ιστορία της ομάδας μας , τους εαυτούς μας και αυτούς που μας πιστεύουν .
Αλήθεια δεν γνωρίζουμε αν όλοι εσείς χαίρεστε ή λυπάστε για αυτή μας την απόφαση .
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ….
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Παρακάτω σας παραθέτουμε την παραποιημένη κάρτα υγείας του αθλητή:


Ακολουθεί η δεύτερη ανακοίνωση από την ΑΕ Ευόσμου:

«Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε ΕΥΟΣΜΟΥ

Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος μιας επιτυχημένης χρονιάς , και ανοίγει ένας καινούργιος .
Σήμερα όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πήρε ένα μήνυμα .
Ενα μήνυμα ενάντια στο κατεστημένο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η Διοίκηση της Αθλητικής Ενωσης Ευόσμου , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές , ποδοσφαιριστές, Τεχνικό Διευθυντή, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και τον Φροντιστή της ομάδας , για την καλή φετινή αγωνιστική χρονιά .
Δυστυχώς όμως εξωαγωνιστικοί παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στην Γ ́ Εθνική .
Θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι κύριοι οτι ̈ οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιό δυνατό ̈.
Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να ηγουμαστε μιας ομάδας η οποία θα συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο , και να διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια .
Έχω αφήσει τελευταία τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας .
̈ ΕΝΩΣΑΡΑ ̈ είναι όλοι αυτοί που μετέδιδαν στην ομάδα μας την θετική αύρα και το πάθος τους σε κάθε παιχνίδι της κάθε Κυριακή .
Είναι αυτοί που στερήθηκαν τον καφέ και την βόλτα τους , για να συνδράμουν με το εισιτήριο τους την προσπάθεια της ομάδας.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ .
Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε και για όλους αυτούς είμαστε και εμείς για πάντα ̈ ΕΝΩΣΑΡΑ ̈ .
Η παρουσία και συμμετοχή όλων , μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε , να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε για το μέλλον .
”​Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι”.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ
ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική