Εδεσσαϊκός| Γκολ για όσκαρ πίσω από τη... σέντρα ο Ταουσιάνης – Τι είπε ο ίδιος (vid)

 




Επικό και... ασύλληπτο γκολ, ειδικά για τα δεδομένα και τα συνηθισμένα στάνταρ της Γ΄ Εθνικής, πέτυχε ο Τάσος Ταουσιάνης του Εδεσσαϊκού, στο χθεσινό διπλό της ομάδας του, με 4-1 στην Κέρκυρα επί του ΟΦΑΜ με ανατροπή (ντεμπούτο Αλέκου Κούρτογλου στον “πράσινο” πάγκο).

 Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος και με το σκορ στο 1-1 (το ρολόι σημάδευε το 28΄), είδε εκτός θέσης τον γκολκίπερ των Επτανήσιων Σκάρπο και με σουτ-οβίδα λίγο... πίσω από τη σέντρα πέτυχε το 1-2, σε ένα καίριο σημείο και ενισχύοντας τις βάσεις για το τρίποντο της ομάδας του. 


Ίσως το καλύτερο γκολ στην καριέρα του έμπειρου Γιαννιτσιώτη επιθετικού και πιθανότερα το πιο εντυπωσιακό στη φετινή Γ΄ Εθνική συνολικά, αφού θα μπορούσε να παίζει κάλλιστα ως σήμα εκπομπών, στα highlights τους (ή σε αφιερώματα αναδρομής για τη χρονιά). 



Για την πετυχημένη σκέψη και ακόμα καλύτερη “εκτέλεση”, ο Ταουσιάνης εξηγεί στον soccerpractor: “Το επιχείρησα και με τον Μακεδονικό, αλλά τότε πήγε δοκάρι (σ.σ. γέλια). Ήταν μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, σε μια δύσκολη έδρα, με ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Βρήκαμε ξανά τον καλό μας εαυτό και έτσι κατακτήσαμε ένα πολύτιμο τρίποντο. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Με σοβαρότητα και αρκετή δουλειά, προσηλωμένοι στον στόχο μας, πάμε για την νίκη την Κυριακή κόντρα στα Γιαννιτσά”.


Δείτε εδώ το σπάνιας ομορφιάς γκολ


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το πιο όμορφο σε αυτόν τον αγώνα ήταν η αγκαλιά απ' τους συμπαίκτες μου! Συνεχίζουμε...! +3 #edessaikosfc”, ανέφερε ο ίδιος με αλτρουισμό στα social media.






Θυμηθείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα και ΕΔΩ τις δηλώσεις του Αλέκου Κούρτογλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΦΑΜ

Την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία του ΟΦ Αγίου Ματθαίου, την τιμητική πλακέτα και την εικόνα του Άγιου Σπυρίδωνα (πολιούχος της Κέρκυρας) εξέδωσε η διοίκηση του Εδεσσαϊκού:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Εδεσσαϊκός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, προς την διοίκηση του ΟΦ Αγίου Ματθαίου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας και τα μέλη αποστολής.Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδοσφαιρικό πολιτισμό και τέτοιες ομάδες χρειάζονται και τις έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο.Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε επίσης να κάνουμε στην τιμητική πλακέτα που μας χάρισαν οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ για την προσφορά του Εδεσσαϊκού στον αθλητισμό καθώς και μια εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα. 

Και πάλι συγχαρητήρια...”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική